0 elementer

Gull & Gaver

Om oss / Kontakt

Gull_Gaver_web_nyTidlig mai i 1920, åpnet Opdal Samvirkelag dørene for sine første kunder. Dette skjedde i en gammel laftet stuebygning ved vegkrysset på Auna. Denne bygningen ble totalskadet etter en brann, og det måtte bygges opp nytt.

Den 1. juli 1957 kunne Opdal Samvirkelag ønske velkommen til en av de mest moderne forretningene i Trøndelag – ja kanskje ”landets flotteste forretningsbygg”.

Senere kom det leietakere inn i varehuset, blant annet en gullsmedbutikk. Denne butikken ble i 1984 kjøpt opp av Coop Oppdal som også er eier i dag.

Gull & Gaver har siden 80-tallet levert sølvbestikk på postordre over hele landet, og er godt kjent for sine gode priser.

Vi på Gull & Gaver ønsker hele tiden å forbedre oss på vareutvalg og service til kundene. «Det vi gjør skal være til det beste for kunden.» For å gi deg som kunde bedre service, åpner vi nå nettbutikk. Det gjør at du, uavhengig av våre åpningstider, kan se og kjøpe våre produkter når det passer deg.

I vår nettbutikk har vi flotte gaver til de store anledningene i livet. Vårt vareutvalg er derfor rettet mot merkedager som dåp/navnedag, konfirmasjon og bryllup. Etter hvert ønsker vi å utvide våre varegrupper, så kom gjerne med tips og ideèr til forbedring. Din tilbakemelding kan bidra til å gjøre oss bedre.

 

Send en melding

1 + 7 =

Har du spørsmål om våre produkter, eller savner ditt sølvbestikkmønster her, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Du kan nå oss på:

Tlf. 72 40 03 30
eller e-post: gull.gaver@coop.no